De cursus Yoga bij Burn-Out zal een aantal zaken voor je verduidelijken en er zitten waarschijnlijk heel veel herkenningspunten voor je in. Een burn-out is geen pretje en eist al je aandacht. Dat alleen al kost je heel veel energie en doorzettingsvermogen.

Maar ik ga je veel aanreiken wat je gaat helpen om weer sterk te worden en om weer plezier te hebben. Zo leer je over de signalen van de burn-out, wat het met je lichaam doet, hoe je je levensstijl, beweging en voeding kan aanpassen om in je kracht te komen.

Uiteraard leer ik je hoe je kan ontspannen door middel van yoga. Daarnaast vindt je diverse yoga en meditatielessen welke je gaan helpen om weer contact te maken met je lijf, adem en brein. Zo vindt je vanzelf weer de basis rust die nog altijd ergens in je lijf, adem en brein rond zweeft.

De kunst is om daar weer een stabiele verbinding mee te maken. Laten we daar samen voor gaan!

8 reacties

  • Hallo Nanda, even een vraagje. Heb jij toevallig ook een reeks ‘yoga op vakantie’? Yoga lessen die laagdrempelig zijn en goed te volgen zijn zonder beeld. Dan kan ik tijdens de vakantie de yogalessen voortzetten met mijn mobieltje en oortjes in………

    • Nee, ik heb geen reeks “yoga op vakantie”. Misschien is het wel goed om een les op te zetten zonder beeld en zo nog meer in het moment te zijn. Ben benieuwd hoe het gaat. Fijne vakantie!

  • Hallo Nanda, Ik heb inmiddels jouw advies opgevolgd en ben nu al 2 maanden bezig met ‘s morgens yoga (burn-out lessen) en ‘s middags mediteren. Ik merk dat ik er heel veel baat bij heb en ben nu op het punt dat ik geen burn-out meer heb, maar herstellende ben van een burn-out en dat is weer een hele stap verder…….
    Heb jij eventueel nog een nieuwe vervolgstap voor me?
    groetjes Nanny

    • Hoi Nanny, Wat ontzettend fijn dat je nu herstellende bent van de burn-out. Ik ben blij voor je. Mijn advies is om je levensstijl voorlopig rustig te houden, veel buiten te wandelen en yoga en meditatie te blijven doen. Je kan bv de serie ochtendyoga gaan doen. Over een aantal weken komt er een nieuwe serie online waarin alleen maar rustige lessen staan. Als je nog meer wil vragen, je weet mij te vinden ๐Ÿ™‚