Home » #2 YOGA ROUTINE SCHOUDERS BORST

Dit is een ruimte makende, flexibiliteit bevorderende #hathayogales, welke perfect is voor de schouders en de borst. Bij de laatste 4 asana’s gebruiken we een koord.

Als je dat niet in huis hebt, dan gebruik je bv een sjaal. Je kan alle houdingen, zittend uitvoeren op de vloer of op een kruk. Je zorgt er in ieder geval voor dat je achter je ruimte hebt. Ik heb er voor gekozen om deze routine staand voor te doen, zodat ik gemakkelijk kan draaien om iets je iets te kunnen laten zien.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nanda

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocente en geef hier op Yoga Online les voor iedereen. Namasté

Volg YOGAPLAZA

Blijf op de hoogte, volg, like en deel

Yoga ons nu ook op Instagram

Blijf op de hoogte