Home » DAG 5 – VOLDOENING
Als je voldaan bent, verlang je niets meer. Je bent helemaal tevreden met hoe het is en dat merk je aan je hele Zijn! Het is een heerlijke balans waar je niets aan wil veranderen.

Nu is de vraag, ben jij voldaan? Haal je voldoening uit je leven? Kan jij werkelijk tegen jezelf zeggen dat je dingen doet en zegt waar je voor de volle 100% tevreden over bent? Kan je later, als je oud en grijs bent, tegen jezelf zeggen dat je alles uit dit leven hebt gehaald? Dat je vervuld bent?

Als je met voldoening leeft, is dat helemaal top! Als je geen voldoening of diepgang in je leven ervaart, of net niet helemaal, zou je hiervoor dan aanpassingen kunnen maken? Zou je het woord “maar”, kunnen aanpassen in het woord “of”.
Voorbeeld: Maar dat kan ik toch niet omdat…, verander je in: Of ga ik proberen om dit wel te kunnen… . Klinkt al gelijk anders vindt je niet?

Dus we gaan in deze yogales proberen om onze gedachte om te schakelen naar dat level wat jou voldoening geeft. Loslaten, aanpassen, toegeven waar dat nodig is en uiteindelijk blij zijn met hoe het is. Dat geeft je rust op allerlei niveau’s en dus voldoening.

Lesindeling: Intentie meditatie – yoga – ontspanning
Benodigdheden: meditatiekussen, yogamat, deken en kussen

1 reactie

  • De lessen van ca. 60 minuten geven mij altijd voldoening. Heerlijk
    De 10, 15, 20 minuten lessen geven een verlangen naar meer.
    Daar en tegen de avondlessen van 20 minuten geven rust, voldoening.
    Ben blij met de 60 minuten lessen
    🤗