Afspeellijst - Afvallen met yoga

De serie “Afvallen met Yoga” is ontwikkeld om lekkerder in je vel terecht te komen en niet perse om vele kilo’s af te vallen. Natuurlijk zal je afslanken maar weet dat je goed bent zoals je bent.

Aandacht besteden aan je lichaam is altijd heel zinvol want daardoor merk je dingen op waar je normaal gesproken aan voorbij zou zijn gegaan. Dus alles wat nu naar voren komt en niet prettig voelt kun je aanpassen zodat je energie stijgt, je lichamelijk en geestelijk sterker bent en je herstel vermogen sneller kan schakelen. Allemaal positieve bijwerkingen van jou aandacht.

Afvallen met yoga geeft jou dus de kans om lekker fit te worden. Wat je daarvoor moet doen? Ik ga het je vertellen. We hebben een lesschema ontwikkeld welke je gemakkelijk kan volgen. Klik elke dag jou eerstvolgende les aan en volg de aanwijzingen. Er zijn yogalessen te vinden maar ook instructies voor een hersteldag waarin jou lichaam tot rust kan komen. Onderschat rust niet want dat is heel belangrijk! Zonder rust is er geen krachtopbouw mogelijk.

Als je wil afvallen is het belangrijk om je voeding aan te passen. Eet wat minder, snoep niet en drink 1,5 – 2 liter water per dag. Ga je er helemaal voor, gebruik dan de gratis app van het Voedingscentrum. Daarin noteer je wat je eet en zo zie je het aantal calorieën wat je tot je hebt genomen. Je kan in deze app ook je beweging noteren en tevens bekijken wat je aan voedingsstoffen binnen krijgt maar ook wat je te kort komt.
Dus ga niet op wat blaadjes sla en een enkele doperwt door het leven want dat hou je misschien 3 dagen vol. Hierna stort je in aangezien je lichaam geen energie meer heeft en je hebt heel erg honger.

Kort gezegd is Afvallen met yoga een fijne manier om aan je gezondheid te werken en je valt af als je naast de yogalessen ook nog op je voeding let. Wees lief in dit proces naar jezelf toe want dat werkt het allerbeste! Je zal merken dat dit je goed gaat doen. Ik wens je fijne lessen toe.

-Deze lessen bestaan uit BBB Yogalessen en zijn pittig en snel.
-Pas het tempo en houdingen aan daar waar nodig
-Belangrijkste regel, heb plezier in en met deze serie