Over Online Yoga van Yogaplaza

Welkom bij het videokanaal ‘Online Yoga’ van Yogaplaza. De online yogastudio met lesvideo’s die je mee kunt doen wanneer het jou uitkomt. Bekijk yogalessen, meditaties, visualisaties en tips. Speciaal voor kinderen zijn er korte ontspanningen en yogalesjes. Maak tijd voor jezelf en pak die yogamat!

Alle niveau’s en leeftijden zijn welkom. Doe wat goed voelt!

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza®. Sinds 2003 zijn de deuren van mijn yogastudio geopend en worden er 6 dagen per week yogalessen gegeven. Een leuk team van professionele docenten staat garant voor permanente kwaliteit.

Ik wil yoga bereikbaar maken voor iedereen, ook als je niet in de buurt woont van yogastudio Yogaplaza. Reacties op lessen komen vanuit het hele land maar ook van onze zuiderburen. Online krijgen we steeds meer abonnees die de lessen waarderen. Daar doen we het voor! Lessen die je overal mee kunt doen, thuis op het werk of op vakantie.

Wil je online lessen volgen, registreer je dan voor een account met lidmaatschap op Online Yoga. Naast het gratis aanbod hebben wij inmiddels ook een ruime collectie (850+) aan premium (betaalde) content, en we blijven uitbreiden. Als betaald lid ontvang je toegang tot alle unieke yogalessen en cursussen (die niet op YouTube of ergens anders te zien zijn). Unieke content die alleen jij als geregistreerd gebruiker van Online Yoga kunt zien. Nu doen >>

Doe online mee met elke les, bekijk het aanbod en abonneer je op de online yogastudio van Yogaplaza zodat je geen enkele update mist. Online Yoga, yoga voor iedereen.

Namasté Nanda