Home » Over Online Yoga van Yogaplaza

Over Online Yoga van Yogaplaza

Welkom bij het videokanaal ‘Online Yoga’ van Yogaplaza. Video’s die je mee kunt doen wanneer het jou uitkomt. Bekijk yogalessen, meditaties, visualisaties en tips. Speciaal voor kinderen zijn er korte ontspanningen en yogalesjes. Maak tijd voor jezelf en pak die yogamat!

Alle niveau’s en leeftijden zijn welkom. Doe wat goed voelt!

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Sinds 2003 zijn de deuren van mijn yogastudio geopend en worden er 6 dagen per week yogalessen gegeven (hathayoga, buik-billen-benen yoga, zwangerschapsyoga, kinderyoga, yoga-meditatie mild en regelmatig workshops en cursussen). Een leuk team van professionele docenten staat garant voor permanente kwaliteit.

Sterke beenspieren

Ik wil yoga bereikbaar maken voor iedereen, ook als je niet in de buurt woont van yogastudio Yogaplaza. Reacties op lessen komen vanuit het hele land maar ook van onze zuiderburen. Online krijgen we steeds meer abonnees die de lessen waarderen. Daar doen we het voor! Lessen die je overal mee kunt doen, thuis op het werk of op vakantie.

Wil je online lessen volgen, registreer je dan voor een account met lidmaatschap op Online Yoga. Een Gratis lidmaatschap geeft toegang to alle YouTube video’s  en extra geselecteerde Gratis content. Het Gratis lidmaatschap kost niets en het zal ook altijd gratis blijven. Naast het gratis aanbod hebben wij inmiddels ook een ruime collectie aan premium (betaalde) content, en we blijven uitbreiden. Als betaald lid ontvang je toegang tot alle unieke yogalessen en cursussen (die niet op YouTube of ergens anders te zien zijn). Unieke content die alleen jij als geregistreerd gebruiker van Online Yoga kunt zien. Nu doen >>

Doe online mee met elke les en abonneer je op dit kanaal zodat je geen enkele update mist. Online Yoga, yoga voor iedereen.

Namasté Nanda

 

Nanda

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocente en geef hier op Yoga Online les voor iedereen. Namasté

YOGAPLAZA op Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Get in touch

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources. Competently formulate.