Deze yogales wijden we aan het thema 'Verwondering'.

Verwondering is als het stellen van vragen, het openstellen van je geest voor nieuwe perspectieven en het omarmen van verschillende manieren van denken. Vandaag nodig ik je uit om jezelf te verwonderen over je lichaam, je houding, je ademhaling en je aandacht.

Neem een moment om bewust naar je lichaam te kijken. Observeer hoe het beweegt, hoe het reageert op je ademhaling en hoe het gewicht wordt verdeeld. Laten we ons verwonderen over de subtiele nuances van elke houding, onderzoekend welke voet de last draagt en waarom. Ontdek de diepte van je eigen bewegingen en houdingen door jezelf toe te staan vragen te stellen en nieuwe inzichten te omarmen.

Deze les is een reis naar binnen, een reis van bewustwording en nieuwsgierigheid. Laat je verwondering je leiden terwijl we verkennen hoe het lichaam in harmonie werkt met de geest. Hoe elke beweging, elke ademhaling en elke gedachte met elkaar verbonden zijn.

Na de inspanningen van deze yogales nodig ik je uit voor een kleine meditatie en daarna een ontspanning waarin je mag genieten van een bijzonder gedicht over verwondering, geschreven door Nanda. Laat de woorden je omhullen terwijl je jezelf toestaat volledig in het moment te zijn.

Lesindeling: Yoga – Meditatie – Ontspanning
Benodigdheden: Yogamat – Meditatiekussen – Deken en kussen
Les type: Hathayoga
Level: Voor iedereen
Lesintensiteit: Gemiddeld

6 reacties