Afspeellijst - De Overgang Informatie & Yoga

De overgang is een periode waarin er allemaal hormonale veranderingen plaats vinden in ons lichaam want we gaan van een vruchtbare naar een onvruchtbare periode. Dit zorgt voor diverse klachten welke bij de een heftiger zijn dan bij de ander.

Wat vast staat is dat deze periode in ons leven heel wat te weeg brengt. Het is immers een overgang naar een volgende levensfase. Dit betekent dat we anders moeten leren omgaan met ons lichaam, gevoelens, veroudering, energie en verwachtingen en dat we dit op een nieuwe manier moeten benaderen.

Deze transformatie roept heel wat vragen op. Want waarom ben je ineens zo moe? Waarom vergeet je vaker iets? Waarom huil je zonder een goede reden en kom je zoveel meer aan? Je doet toch niets anders dan dat je normaal doet?… En toch merk je dat je veranderd. De hormonale processen maken dat je jezelf zo af en toe even kwijt bent. En dat is nou net op de leeftijd waarin je denkt het leven wel te snappen. Jezelf echt goed te kennen. Dit maakt dat je onzeker wordt en dat is nu net wat je juist in deze periode van je leven niet kan gebruiken.

Om je bij te staan, meer kennis te geven en inzicht heb ik diverse lessen gemaakt welke je ondersteunen. Want kennis en inzicht geven jou de antwoorden die je zoekt en daarmee voel je je weer wat sterker en prettiger in je vel zitten. Weet dat je niet de enige bent die dit ondergaat.

Hieronder vindt je de lessen welke horen bij deze lesserie.