Afspeellijst - LIEF zijn voor jezelf WEEK

We mogen allemaal best wat meer lief zijn voor onszelf want we zetten ons te vaak op de 2de plaats. Daar is niets mis mee maar het kan ook een gewoonte worden waardoor we anderen steeds weer voor laten gaan en daardoor onszelf vergeten.

Lief zijn voor jezelf is luisteren en voelen naar dat wat jou lichaam en brein vertellen. Lief zijn voor jezelf is aandacht, verzorging en zelfontplooiing.
Door met jezelf bezig te zijn leer je je eigen ik beter kennen waardoor je nieuwe inzichten krijgt en wellicht hier en daar iets kan bijschaven of zelfs kan veranderen. Zo pak je de regie over je eigen bestaan en creeer je jou leven naar hoe jij dat wil en hoe jij je het prettigst voelt.

Wat kun je verwachten van deze 7 delige lesserie lief zijn voor jezelf?
Elke dag behandelen we een nieuw onderwerp wat je door meditatie, yoga en ontspanning goed op jezelf kan laten inwerken. Werkelijk ervaren wat het met je doet. Schrijf, als je dat wil, na de les je gevoelens en ervaring op. Laat het dieper op je inwerken en pas eventueel iets aan in je leven waardoor jij je lekkerder of zekerder voelt.

Je kan deze 7 delige lesserie in 1 week behandelen maar je kan bijvoorbeeld ook om de dag een les doen of 1x per week. Het is maar net hoeveel tijd jij wilt besteden aan het onderwerp. Doe wat goed voelt is mijn advies.

Onderwerpen
Dag 1: Zorgzaamheid
Dag 2: Kalmte
Dag 3: Voelen
Dag 4: Aardig zijn
Dag 5: Voldoening
Dag 6: I Love Stilte
Dag 7: Adem lichaam connectie

Enjoy!