Door een yogablok te gebruiken is het soms gemakkelijker asana's (oefeningen) mee te doen. in de yogales Yoga met Blokken maken we gebruik van twee blokken en doen we verschillende oefeningen. Heb jij nog geen blokken gebruik dan twee dikke boeken. 

In deze korte intro/preview krijg je een indruk van de oefeningen die we samen in de yogales Yoga met Blokken gaan doen. Kies het lidmaatschap ‘KIJK ONBEPERKT’ om de volledige yogales Yoga met Blokken en alle andere yogalessen mee te doen. 

Yoga met een blok geeft meer stabiliteit.

Yoga met blokken is een leuke yogales van ongeveer 30 minuten waarin de blokken een belangrijke rol spelen en actief betrokken zijn bij de houdingen die je gaat doen. Het blok voelt is stevig en helpt je bij het vinden van evenwicht. Het blokt helpt je om vorderingen te maken in asana’s. Het yogablok kan soms ook een meditatiekussen vervangen. Het yogablok verlengt het lichaam, geeft stabiliteit en is één van de meest gebruikte accessoire tijdens de yoga.

yoga met blokken asana Alle asana’s zijn zo gemaakt dat je ze direct mee kunt doen, luister naar mijn stem en kijk op je telefoon of stream naar een tv. Heb je vragen laat het mij weten en geniet van deze les.

yoga met blokken handen op blok

Yoga met nanda heeft zijn oorsprong in de yoga van het oude India en is een discipline die lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig de lessen van Yoga met Nanda volgt, aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Het lichaam wordt soepeler, sterker en veerkrachtiger. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.

1 reactie