Yogaplaza heeft een nieuwe lesserie! Naast de vertrouwde yogalessen in de online yogastudio gaan zijn we hard bezig met speciale lesseries, zoals Werkweek YOGA waarin je in 5 dagen 5 lessen kunt volgen van ieder 60 minuten.

Als abonnee van Yogaplaza Online Yoga kun je deze serie nu meedoen. Heb je nog geen abonnement? Bekijk dan onze abonnementen. 

Foto: ©Yogaplaza De Pittige Woensdag

In de 3e les ‘Pittige Woensdag‘ ervaar je de energie van de maandag en dinsdag! Met een pittige BBB yogales gaan we spieren via statische en dynamische bewegingen goed laten werken. Het tempo is lager dan een reguliere BBB-les maar de intensiteit is hoog. 

Deze andere 4 lessen zijn onderdeel van een vriendelijk aanvoelende Werkweek Yoga. De lessen stimuleren de gewaarwording van gevoelens. Meditatie, yoga en ontspanning zijn vaste onderdelen in deze lessen.

Deze serie van 5 lessen gaan we doen:
Maandag – Frisse start op maandag
Dinsdag – Ontspannen dinsdag
Woensdag – De pittige woensdag
Donderdag – De naar binnen kerende donderdag
Vrijdag – Loslatende vrijdag

Foto: ©Yogaplaza Frisse start op maandag

In deze Werkweek Yoga week beginnen we met een Frisse start op maandag. De laatste les op vrijdag is de Loslatende vrijdag. Geweldig, je hebt straks een werkweek yoga gedaan. Noteer je ervaringen en beleving om later nog eens terug te kijken op dingen zoals, adem, gedachten, energie, houdingen, gevoel en ontspanning.

Stap jij maandag ook op de mat?

Geef reactie